Plotseling wordt u ermee geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Zwolle of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een zware en emotionele gebeurtenis. Ook omdat juist in deze lastige periode veel direct geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Zwolle en omgeving.

Begrafenisverzorging in Zwolle

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de algemene begraafplaats Zwolle, plaatsen van het overlijdensbericht, een voorganger of huur van een kerkgebouw. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat er verder nodig mag zijn. Een overlijdensbericht in Zwolle kunnen we voor u plaatsen in de Stentor, De Swollenaer of in een landelijke krant onder familieberichten.

De gemeentelijke begraafplaatsen in Zwolle zijn:

  • Begraafplaats Kranenburg
  • Begraafplaats Meppelerstraatweg
  • Begraafplaats Voorst
  • Begraafplaats Windesheim
  • Begraafplaats Het Heilige Kruis

Zwolle kent ook particuliere begraafplaatsen:

  • Begraafplaats Bergklooster, Bergkloosterweg 1 8034PN Zwolle
  • Joodse begraafplaats
  • R.K. Begraafplaats Bisschop Willebrandlaan 8021 GA Zwolle

Begraafplaats Kranenburg

Voor een passende uitvaart en opbaring kunt u terecht bij Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle. Op deze prachtige locatie in Zwolle kunt u met een gerust hart de uitvaartplechtigheid samen met ons organiseren. Sommige families kiezen ervoor om de laatste groet aan de overledene te geven in de aula bij de vijver van begraafplaats Kranenburg. Wanneer de plechtigheid plaatst vindt in de aula, hoeven belangstellenden zich na de plechtigheid niet opnieuw te verplaatsen. Alles vindt plaatst op dezelfde locatie. Dat is prettig, zeker voor mensen die slecht ter been zijn. De locatie beschikt doorgaans over alle faciliteiten die nodig zijn om een uitvaartplechtigheid te organiseren. Denk hierbij aan een goede geluidsinstallatie, een orgel/piano voor muzikale begeleiding.

Begraafplaats R.K. Bisschop Willebrandlaan

Bij een begrafenis op het R.K. Kerkhof in Zwolle, wordt veelal gebruik gemaakt van de kapel op de begraafplaats. Deze locatie beschikt doorgaans over alle faciliteiten die nodig zijn om een uitvaartplechtigheid te houden.

Op de andere (gemeentelijke en particuliere) begraafplaatsen in Zwolle zijn geen voorzieningen aanwezig voor het houden van een uitvaartplechtigheid.

Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Zwolle en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen. K. Compagner Begrafenisverzorging ontzorgt u. Dat betekent dat we de gehele begrafenis in Zwolle verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van de uitvaart en de verzekering.

Compagner begrafenisverzorging biedt ook het meeluisteren tijdens de begrafenis aan. Dit is mogelijk via onze website en via iedere gewenste kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Wilt u in de dagen van opbaring geen bezoek, dan is online condoleance via www.compagnerbegrafeniszorg.nl een goede keus. U kunt in alle rust de condoleances en goede wensen nalezen.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Ons werk wordt door nabestaanden gewaardeerd als “stijlvol en eerbiedig “

Begrafenis Zwolle in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel én efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Zwolle uitgebreid met u door te nemen. Op deze manier verzorgen wij de uitvaart die volledig afgestemd is op uw wensen.