Onverwachts wordt u ermee geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Zwartsluis of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een zware en emotionele gebeurtenis. Ook omdat juist in deze lastige periode veel direct geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Gemeente Zwartewaterland.

Begrafenisverzorging in Zwartsluis

Compagner Begrafenisverzorging is geregistreerd als uitvaartondernemer bij de Gemeente Zwartewaterland voor overlijdensaangifte en verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de algemene begraafplaats Zwartsluis, een predikant of huur van een kerkgebouw. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten en het drukken van de liturgie. Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Zwartsluis en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Als er in huis geen gelegenheid is tot opbaring en bij uw huis wel, dan is een mobiele aula een mogelijkheid. Is er in en bij huis geen gelegenheid dan zoeken wij een mortuarium of afscheidshuis in uw omgeving. Vanuit uw kerk in Zwartsluis vindt de rouwdienst plaats. Compagner werkt samen met de algemene begraafplaats Barsbeek, ’T Cingel en Zwartewaterklooster in Zwartsluis.

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Zwartsluis verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van de uitvaart en de verzekering. Daar hoort ook het plaatsen van het overlijdensbericht bij. Deze kunnen wij voor u plaatsen in de Stadskoerier, Stentor of een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt ook het meeluisteren tijdens de begrafenis aan. Dit is mogelijk via onze website en via iedere gewenste kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Heeft u relaties die niet in de gelegenheid zijn voor condoleance, dan is online condoleance via onze website een goede keus. U kunt in alle rust de hartverwarmende reacties nalezen.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Begrafenis Zwartsluis in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel én efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Zwartsluis uitgebreid met u door te nemen. Op deze manier verzorgen wij de uitvaart die volledig afgestemd is op uw wensen. Ons werk wordt door families gekenmerkt als “stijlvol en eerbiedig”