Ineens wordt u ermee geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Westerveld of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een emotionele gebeurtenis. Ook omdat in deze periode veel geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Gemeente Westerveld en omgeving.

Begrafenisverzorging in Westerveld

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt uw gehele uitvaart. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de Gemeente Westerveld, een voorganger of huur van een kerkgebouw of het afscheidshuis in omgeving Westerveld. Ook leveren wij grafkisten van goede kwaliteit in verschillende uitvoeringen en kleuren. Verder biedt Compagner uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat er verder nodig mocht zijn.Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Westerveld en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen als er in huis geen gelegenheid is. Voor opbaring in de Gemeente Westerveld kunt u ook terecht bij Villa Wolvega, of zoeken samen met u naar een goede locatie.

Gemeente Westerveld kent de volgende begraafplaatsen

  • Begraafplaats Diever (Groningerweg 1, 7981 LA)
  • Begraafplaats Dwingeloo (Drift 35, 7991 JA)
  • Begraafplaats Havelte (Kerklaan 3, 7971 CV)
  • Begraafplaats Uffelte (Ruiterweg 19, 7975 RP)
  • Begraafplaats Vledder (Kerkhoflaan 13, 8381 BB)
  • Begraafplaats Wapserveen (Wapserouwenweg 2a, 8351 HA)
  • Begraafplaats Zorgvlied (Dorpsstraat 5, 8437 PA)

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Westerveld verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van het verzekeringswerk. Maar ook overlijdensberichten kunnen wij voor u plaatsen. Wij plaatsen een overlijdensbericht samen met u in de Westervelder Courant of in een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Wilt u rust en geen fysieke condoleance, dan is online condoleance via onze website www.compagnerbegrafeniszorg.nl een goede keus. U kunt in alle rust de condoleances lezen.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Begrafenis Westerveld in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Gemeente Westerveld en omgeving uitgebreid met u door te nemen. Om zo de uitvaart te verzorgen die volledig op uw wensen is afgestemd.