Iedereen kan er opeens mee worden geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Staphorst of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een verdrietige en emotionele gebeurtenis. Ook omdat juist in deze periode veel direct geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Staphorst en omgeving.

Begrafenisverzorging in Staphorst

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de algemene begraafplaats Staphorst, een voorganger of huur van een kerkgebouw of het afscheidshuis in Rouveen. Ook kunnen wij kisten verzorgen van massief eiken. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, overlijdensbericht, het drukken van de liturgie en wat verder nodig mocht zijn. Overlijdensberichten kunnen geplaatst worden in de Meppeler Courant, de Staphorster of in een landelijke krant, zoals het Reformatorisch dagblad, onder familieberichten. Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Staphorst en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij, als opbaring in huis niet mogelijk is, een mobiele aula bij u thuis plaatsen. Mocht opbaring in of bij huis niet mogelijk zijn dan zoeken wij met u naar een afscheidshuis of mortuarium in uw omgeving.

De rouwdienst verzorgen wij in Staphorst op de volgende locaties:

  • Dienstgebouw Hersteld Hervormde kerk Staphorst
  • Gereformeerde kerk De Bron Staphorst
  • Hervormde Gemeente de Rank in Staphorst

Voor mensen die in Staphorst wonen en kerkelijk meeleven met de Hervormde Gemeente Rehoboth in Nieuwleusen, is het ook mogelijk om vanuit uw thuis gemeente de rouwdienst te houden.

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Staphorst verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van de uitvaart en de verzekering.

Compagner begrafenisverzorging biedt ook het meeluisteren tijdens de begrafenis aan. Dit is mogelijk via onze website en via iedere gewenste kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Heeft u behoefte aan rust en is fysieke condoleance teveel voor u, dan is online condoleance via www.compagnerbegrafeniszorg.nl wellicht een goede keus voor u.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Ons werk wordt door families gewaardeerd als stijlvol en eerbiedig.

Begrafenis Staphorst in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel én efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Staphorst uitgebreid met u door te nemen. Op deze manier verzorgen wij de uitvaart die volledig afgestemd is op uw wensen.