Onverwacht wordt u ermee geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Rouveen of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een emotionele gebeurtenis. Ook omdat in deze verdrietige periode veel geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Rouveen en omgeving.

Begrafenisverzorging in Rouveen

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt uw gehele uitvaart. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de begraafplaats aan het Scholenland of Meidoornlaan in Rouveen, een voorganger of huur van een kerkgebouw. Verder biedt Compagner uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie. Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Rouveen en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij , als opbaring in huis niet mogelijk is, een mobiele aula bij u thuis plaatsen. Indien nodig kunnen wij een opbaring in het afscheidshuis voor u verzorgen.

De rouwdienst verzorgen wij in Rouveen op de volgende locaties:

  • Hervormde kerk of dienstgebouw in Rouveen
  • Hersteld Hervormde Gemeente Hasselt Rouveen Zwolle
  • Gereformeerde kerk

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Rouveen verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van het verzekeringswerk. Ook overlijdensberichten kunnen wij voor u plaatsen in bijvoorbeeld de regionale krant als de Staphorster, of een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Heeft u veel bekenden en relaties die niet in gelegenheid zijn om u persoonlijk te condoleren, dan is een online condoleance wellicht een goede optie voor u. Dit kan via onze website, www.compagnerbegrafeniszorg.nl, zodat u in alle rust deze kunt lezen.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons werk wordt gekenmerkt als stijlvol en respectvol. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Begrafenis Rouveen in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Rouveen uitgebreid met u door te nemen. Om zo de uitvaart te verzorgen die volledig op uw wensen is afgestemd.