Onverwachts wordt u geconfronteerd met een uitvaart. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Oldebroek of omliggende plaatsen. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een zware en emotionele gebeurtenis. Ook omdat juist in deze lastige periode veel direct geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Oldebroek en omgeving.

Begrafenisverzorging in Oldebroek

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de algemene begraafplaats Oldebroek, een predikant of huur van een kerkgebouw. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat er verder nodig mocht zijn. Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Oldebroek en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen als in huis de gelegenheid voor opbaring ontbreekt.

De rouwdienst verzorgen wij in Oldebroek indien gewenst vanuit uw eigen kerk. Compagner werkt samen met de volgende gemeentelijke begraafplaatsen in Oldebroek en omgeving: Begraafplaats De Eekelenburg, Oosterwolde, Stationsweg en Bovenheigraaf. Voor de rouwdienst kunt u in uw eigen kerk houden, of bij Uitvaartcentrum Oldebroek en Uitvaartcentrum Wezep.

Begraafplaats De Eekelenburg

Begraafplaats de Eekelenburg ligt in het buitengebied van Oldebroek, aan de Mheneweg Zuid. Sinds 1900 is de begraafplaats twee keer uitgebreid. Momenteel worden nog graven uitgegeven.

Adres: Mheneweg Zuid, 8096 RH in Oldebroek

Begraafplaats Oosterwolde

Richting Elburg vindt u begraafplaats Oosterwolde aan de Oostendorperstraatweg. Ook deze begraafplaats wordt regelmatig uitgebreid en graven worden nog uitgegeven.

Adres: Oostendorperstraatweg, 8097 PN in Oosterwolde

Begraafplaats Stationsweg

Aan de gelijknamige weg in Wezep vindt u begraafplaats Stationsweg. De begraafplaats is in de jaren twintig van de vorige eeuw in gebruik genomen. Momenteel geeft de gemeente geen graven meer uit. Mensen die in het verleden een graf hebben gekocht worden hier nog wel begraven.

Adres: Stationsweg, 8091 JC in Wezep

Begraafplaats Bovenheigraaf

Aan de gelijknamige weg in het buitengebied van Wezep vindt u begraafplaats Bovenheigraaf. In 1973 geopend en al een aantal keer uitgebreid. Momenteel worden er nog graven uitgegeven.

Adres: Bovenheigraaf, 8095 RM in Wezep

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Oldebroek verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van de uitvaart en de verzekering. Maar ook het verzorgen van het overlijdensbericht. Het overlijdensbericht kunnen wij voor u plaatsen in de regionale krant “De Brug”, De Veluwe Koerier of in een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Heeft u relaties die niet in de gelegenheid zijn voor de condoleance en begrafenis, dan is online condoleance via www.compagnerbegrafeniszorg.nl een goede keus voor u. In een rustig moment kunt u alle reacties lezen die u zeker zullen bemoedigen.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Ons werk wordt door nabestaanden gewaardeerd als ‘stijlvol en eerbiedig”

Begrafenis Oldebroek in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel én efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Oldebroek uitgebreid met u door te nemen. Op deze manier verzorgen wij de uitvaart die volledig afgestemd is op uw wensen.