Ineens wordt u ermee geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Hoogeveen of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een emotionele gebeurtenis. Ook omdat in deze periode veel geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Hoogeveen en omgeving.

Begrafenisverzorging in Hoogeveen

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt uw gehele uitvaart. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de algemene begraafplaats Hoogeveen, een voorganger of huur van een kerkgebouw of een afscheidshuis in omgeving Hoogeveen. Verder biedt Compagner uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat er verder nodig mocht zijn. Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Hoogeveen en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen als er in huis geen gelegenheid is. Mocht er in of bij uw huis geen gelegenheid zijn voor opbaring, dan zoeken wij samen met u een afscheidshuis of mortuarium in uw omgeving.

Hoogeveen kent de volgende begraafplaatsen:

  • Begraafplaats Elim (Carstendsijk)
  • Begraafplaats Zevenberg (Fluitensbergseweg)
  • Begraafplaats Hollandscheveld (Kerkhoflaan)
  • Begraafplaats Hoogeveen (Zuiderweg)
  • Begraafplaats Nieuwlande (Boerdijk)
  • Begraafplaats Nieuweroord (Middenraai)
  • Begraafplaats Pesse (Hoogeveenseweg)
  • Begraafplaats Stuifzand (Hoofdweg)
  • Begraafplaats Tiendeveen (Kerkweg)

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Hoogeveen verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van het verzekeringswerk. Ook overlijdensberichten kunnen wij voor u plaatsen in bijvoorbeeld de Hoogeveense courant of in een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Ook is het mogelijk om via onze website www.compagnerbegrafeniszorg.nl online condoleance te doen. U kunt later in alle rust deze lezen en zullen u zeker bemoedigen.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Wij bieden een stijlvolle, eerbiedige begrafenis.

Begrafenis Hoogeveen in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Hoogeveen uitgebreid met u door te nemen. Om zo de uitvaart te verzorgen die volledig op uw wensen is afgestemd.