U kunt er onverwachts mee worden geconfronteerd. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Hasselt of omgeving. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een emotionele gebeurtenis. Juist omdat in deze lastige periode veel geregeld moet worden.

Compagner begrafenisverzorging begeleidt u in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u een persoonlijk en waardig afscheid organiseren voor uw dierbare in Gemeente Zwartewaterland.

Begrafenisverzorging in Hasselt

Compagner Begrafenisverzorging is geregistreerd als uitvaartondernemer bij de Gemeente Zwartewaterland voor overlijdensaangifte en verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de algemene begraafplaats Hasselt, een predikant of huur van een kerkgebouw. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat er verder nodig mocht zijn. Wij bieden hulp bij opbaring thuis in Hasselt en omgeving en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen. Als in of bij huis opbaring niet mogelijk is dan zoeken wij een opbaar gelegenheid in uw omgeving. Wellicht is het afscheidshuis in Rouveen een goed gelegenheid voor u. Vanuit uw kerk in Hasselt vindt de rouwdienst plaats. Compagner Begrafenisverzorging werkt samen met de gemeentelijke begraafplaats De Sandtvoirt, Mastenbroek en Van Stolkspark in Hasselt.

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Hasselt verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van het verzekeringswerk. Maar denk ook aan het plaatsen van een overlijdensbericht in de krant. In Gemeente Zwartewaterland kunnen wij de overlijdensberichten plaatsen in de Stadskoerier, Stentor of een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Heeft u veel relaties waarbij niet een ieder fysiek aanwezig kan zijn, dan is online condoleance via onze website een goede keus.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden, een stijlvolle begrafenis, aan overledene en nabestaanden te bieden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Begrafenis Hasselt in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel én efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Hasselt uitgebreid met u door te nemen. Op deze manier verzorgen wij de uitvaart die volledig afgestemd is op uw wensen.