Plots wordt u geconfronteerd met een uitvaart. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in Nieuwleusen of Balkbrug. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een zeer emotionele gebeurtenis. Ook omdat juist in deze lastige periode veel direct geregeld moet worden. Compagner begrafeniszorg begeleidt u graag in deze moeilijke periode. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen en vooral u als nabestaande te ontzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u met een persoonlijk en waardig afscheid voor uw dierbare in Nieuwleusen en Balkbrug. Woont u in Nieuwleusen en bent u lid van een begrafenisvereniging of heeft u een uitvaartverzekering afgesloten? Ook dan kunnen wij de begrafenis voor u verzorgen.

Begrafenisverzorging in Nieuwleusen

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de gemeente, het regelen van een uitvaartlocatie en de verzorging en opbaring van de overledene. Onder het kopje kisten kunt u kiezen welke kist u wenst. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat verder nodig mocht zijn. Wij bieden hulp bij opbaring in huis in Nieuwleusen en Balkbrug en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen als de ruimte binnenshuis beperkt is. De rouwdienst verzorgen wij in Nieuwleusen indien gewenst vanuit uw eigen kerk zoals de Hervormde Gemeente Nieuwleusen, Ontmoetingskerk, De Voorhof of Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth Nieuwleusen. Compagner werkt samen met de algemene begraafplaats in Nieuwleusen. Voor de rouwdienst kunt u ook terecht bij Uitvaartcentrum Nieuwleusen.

Begraafplaats Nieuwleusen

Begraafplaats Nieuwleusen beschikt over een oud en nieuwe gedeelte. In het oude gedeelte is plaatst voor één grafkist per graf. Op het nieuwe gedeelte kunnen twee grafkisten boven elkaar in één graf geplaatst worden. Momenteel worden nog nieuwe graven uitgegeven. Adres: DS. Smitslaan 16, 7711 BA in Nieuwleusen

Uitvaartcentrum in Nieuwleusen

Wanneer u geen rouwdienst wenst in uw eigen kerk of opbaring thuis niet mogelijk is, dan is Uitvaartcentrum Nieuwleusen een goede keuze. Deze ruimte is te huur voor opbaring in de familiekamer. Deze kamers zijn 24 uur bereikbaar. Het uitvaartcentrum is gelegen aan de gemeentelijke begraafplaats. We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in Nieuwleusen verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van de uitvaart en de verzekering. Maar ook het verzorgen van het overlijdensbericht. Het overlijdensbericht kunnen wij voor u plaatsen in de regionale krant “De Dalfsermarskramer” of in een landelijke krant onder familieberichten. Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Binnenkort behoort een online condoleance ook tot onze mogelijkheden.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.

Begrafenis Nieuwleusen in detail doorspreken

Compagner begrafenisverzorging beschikt over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben en uw wens écht centraal te stellen. Ook beschikken wij over een eigen rouwauto. Juist hierdoor kunnen wij snel én efficiënt werken binnen zeer korte tijd, zonder tussenkomst van derden. Wij vinden het belangrijk om de uitvaart in Nieuwleusen uitgebreid met u door te nemen. Op deze manier verzorgen wij een uitvaart die volledig afgestemd is op uw wensen en die van de overledene.