Opeens wordt u geconfronteerd met een uitvaart. U moet een begrafenis regelen voor een dierbare in de gemeente Meppel, Oosterboer, Rogat, Broekhuizen of Nijeveen. In deze periode komt er veel op u af. Voor zowel u als de mensen om u heen is deze periode een emotionele gebeurtenis. Juist ook omdat in deze verdrietige periode veel direct geregeld moet worden.

Compagner begrafeniszorg begeleidt u graag in deze moeilijke periode. Begrafenisverzorging K. Compagner verzorgt begrafenissen in Staphorst en omgeving. Bent u op zoek naar een stijlvolle begrafenis in gemeente Meppel, waar eerbied en respect uw uitgangspunten zijn? Dan bieden wij u graag uitkomst. Wij beschikken over kennis en materiaal om de gehele uitvaart te verzorgen en vooral u als nabestaande te ontzorgen. Door de juiste verzorging van de overledene, de organisatie en begeleiding van condoleance en begrafenis, willen wij u graag bijstaan in deze moeilijke tijd. Ongeacht of en waar u verzekerd bent, helpen wij u met een persoonlijk en waardig afscheid voor uw dierbare in Meppel. Woont u in Gemeente Meppel en bent u lid van een begrafenisvereniging? Ook dan kunnen wij de begrafenis voor u verzorgen.

Begrafenisverzorging in Meppel

Compagner Begrafenisverzorging verzorgt de gehele begrafenis. Hierbij kunt u denken aan het vastleggen van de begrafenis bij de gemeente, het regelen van een uitvaartlocatie en de verzorging en opbaring van de overledene. Ook hebben wij kwaliteits kisten in meerdere kleuren en modellen op voorraad. Verder biedt Compagner ook uitkomst bij het verzorgen van de rouwkaarten, het drukken van de liturgie en wat verder nodig mocht zijn. Wij bieden hulp bij opbaring aan huis in Meppel, nijeveen en omliggende plaatsen, en beschikken over de juiste materialen hiervoor. Ook kunnen wij een mobiele aula bij u thuis plaatsen als de ruimte binnenshuis beperkt is.

De rouwdienst verzorgen wij in Meppel indien gewenst vanuit uw eigen kerk zoals de Christelijke Gereformeerde Kerk Meppel, Protestantse Gemeente Meppel of de Oude Kerk. Compagner werkt samen met de begraafplaatsen in Meppel en Nijeveen. Voor de rouwdienst of uitvaartplechtigheid kunt u ook terecht bij onder andere De Poort in Meppel en in overleg bij Villa Kalkoven. Deze locaties zijn uitstekend geschikt voor het samenzijn en waardig afscheid.

Begraafplaatsen Meppel

Meppel kent verschillende begraafplaatsen. De gemeente Meppel beheert twee algemene begraafplaatsen: aan de Zomerdijk [Edison 1] en de begraafplaats in Nijeveen aan de  Schuurmansweg. Aanspraak maken op een graf op deze gemeentelijke begraafplaatsen kan via de Gemeente Meppel. Het is mogelijk om meerdere graven te reserveren. 

Naast de gemeentelijke begraafplaatsen kent Meppel ook de Joodse begraafplaats aan de Steenwijkerstraatweg te Meppel en de Israëlitische begraafplaats, ook te vinden aan de Steenwijkerstraatweg.

Uitvaartcentrum De Poort in Meppel

Wanneer u geen rouwdienst wenst in uw eigen kerk of opbaring thuis niet mogelijk is, dan is Uitvaartcentrum De Poort in Meppel een goede keuze. Deze ruimte is te huur voor opbaring en uitvaartplechtigheden. De Poort biedt ruimte voor kleine uitvaartplechtigheden en is gevestigd aan de algemene begraafplaats aan de Zomerdijk.

We ontzorgen u, dat betekent dat we de gehele begrafenis in uw gemeente verzorgen en ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling van de uitvaartkosten en de verzekering. Maar ook het verzorgen van het overlijdensbericht. Het overlijdensbericht kunnen wij voor u plaatsen in de regionale krant “Meppeler Courant” of in een landelijke krant onder familieberichten.

Compagner begrafenisverzorging biedt uitkomst bij het meeluisteren tijdens de begrafenis. Wij maken dit mogelijk via onze eigen website en dit is toepasbaar in iedere kerk. Wij koppelen de naam van de overledene aan de juiste link van de kerk. Op deze manier kan eenieder eenvoudig meeluisteren tijdens de rouwdienst en begrafenis. Binnenkort behoort een online condoleance ook tot onze mogelijkheden.

Over Compagner Begrafenisverzorging

Compagner begrafenisverzorging is een uitvaartverzorging met een persoonlijk karakter. Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist op het moment dat dit zo belangrijk is. Wij bieden een luisterend oor, ontzorgen nabestaanden en bieden uitkomst op het moment dat u het nodig heeft. Het voordeel van het kiezen van een kleine ondernemer zit ‘m voornamelijk in de betrokkenheid. Ook zijn wij snel aanwezig bij overlijden en zijn onze kosten lager dan een landelijke uitvaartverzorger. Wij verzorgen veelal kerkelijke begrafenissen omdat wij vanuit een christelijke levensovertuiging en identiteit werken.