Over ons

Begrafenisverzorging Compagner is een uitvaartverzorging wat ontstaan is vanuit de staphorster gemeenschap. In Staphorst werd door burenplicht bij overlijden de nabestaanden geholpen met afleggen en alles wat er bij komt als er iemand overleden is. In het dorp was iemand die de kisten maakte en bij het sterfhuis bezorgde. Voor rouwvervoer werd uitgeweken naar een uitvaart ondernemer in nabijgelegen plaatsen.

Sinds het jaar 2000 wordt in Staphorst dit werk gedaan door uitvaartverzorging Compagner.

In 2021 is het bedrijf overgenomen door K. Compagner en de naam gewijzigd in begrafenisverzorging K. Compagner. Vanuit onze christelijke levensovertuiging verzorgen wij alleen begrafenissen.

Wij beschikken over kennis en materiaal om een gehele uitvaart te verzorgen. Wij onderscheiden ons door alle benodigdheden op voorraad te hebben en de beschikking over een eigen rouwauto.

Hierdoor kunnen wij snel en efficiĆ«nt werken en binnen korte tijd, zonder tussenkomst van derden u van goede zorg voorzien. Ook vinden wij het belangrijk om de dag van begrafenis tot in detail met u door te spreken. Op deze manier kunnen wij een uitvaart verzorgen die geheel afgestemd is op uw wensen 

Ons streven is om voor een eerlijke prijs, goede en kwalitatieve zorg te bieden aan overledene en nabestaanden. Juist in droevige omstandigheden is het van groot belang dat er goede zorg wordt verleend. Ons doel is het verzorgen van de overledene en het ontzorgen van de nabestaanden.