Begrafenis

Voor het houden van een begrafenis moeten er veel zaken geregeld zijn. Hierbij komt dat deze zaken op korte termijn geregeld moeten worden in een moeilijke periode. Tijdens deze periode staan wij u daarbij graag terzijde om u te ondersteunen. Hierbij hechten wij er waarde aan om samen elk detail te bespreken en veel zaken voor u te behartigen zodat u zich op het afscheid en rouwverwerking kunt richten. Te denken valt aan de volgende zaken:

  • Rouwcentrum/ kerk
  • Predikant/ geestelijk verzorger
  • Begraafplaats
  • Catering
  • Condoleance

Rouwvervoer

Voor het vervoer van een overledene vinden wij het belangrijk dat het stijlvol en op een waardige manier plaatsvindt. Wij  beschikken over een eigen rouwauto. Mocht  u echter een speciale wens van vervoer hebben, dan kunnen wij bij één van onze partners vervoer inhuren.

Rouwkaart

De tekst op een rouwkaart is voor een ieder persoonlijk. U kunt aan ons uw wensen doorgeven, wij zullen zorg dragen voor de opmaak van de rouwkaart. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met verzorging en begeleiding, besteden wij het drukwerk uit aan een van onze partners. Deze hebben de expertise om rouwkaarten snel voor ons te drukken. Ook in de weekenden en feestdagen staan zij ons terzijde. Wij streven er naar om de rouwkaart zo spoedig mogelijk voor u te verzenden.

Condoleance

Om een ieder de gelegenheid te geven om afscheid te nemen van de overlede en hun medeleven aan u te betuigen, is het mogelijk om hiervoor een condoleance tijd vast te stellen. Dit kan in de dagen voor de begrafenis, of op de dag van begraven voor de rouwdienst en begrafenis.

U kunt zelf aangeven of u dit wenst en wanneer dat in uw situatie het beste past. Tevens kunnen wij als u dat wenst deze condoleance voor u begeleiden.